Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

El mirador

La Torre de Collserola disposa d'un mirador públic situat a 115 metres d'altura (desena planta) sobre el seu emplaçament al Turó de la Vilana.

El Mirador se situa a 560 metres sobre el nivell del mar i és el millor observatori sobre Barcelona i la seva àrea metropolitana. En circumstàncies meteorològiques normals, la vista pot abastar fins a 70 km amb magnifiques panoràmiques sobre la ciutat, el Parc de Collserola, Montserrat i fins a la serra del Cadí-Moixeró.

S’accedeix al mirador des d'un passeig per a vianants que discorre des de l'aparcament exterior, amb capacitat per a 70 vehicles, fins a l'entrada del recinte públic. Aquest passeig de 300 m es troba dins del Parc Natural de la Serra de Collserola i forma part de l'entorn de la Font de la Budallera, un passeig que afegeix interès a la visita.

L'accés al mirador es realitza mitjançant l'ascensor panoràmic: una plataforma vidrada que recorre els 135 m que separen la base de la Torre i la planta desena, on se situa el mirador, en 2,5 minuts.

MIRADOR_METAS_ALT01

La millor vista 
per descobrir Barcelona

La visita al mirador pot quedar temporalment interrompuda per raons de seguretat, forts vents o condicions meteorològiques adverses. Sol·liciti més informació en horari d'obertura al telèfon:
+34 93 211 79 42 / +34 93 406 93 54 ext. 50

Aquest espai s'ofereix també a empreses per a la realització d'esdeveniments.
Fora dels dies i horaris de visita programats al calendari anual d'obertura al públic, es poden concertar visites per a grups.

L'explotació del servei de visita pública al mirador va a càrrec del Parc d'Atraccions del Tibidabo.

Per ampliar aquesta informació, concertar visites o fer qualsevol altra consulta contacti amb el Tibidabo:
Tel.: +34 93 211 79 42 / reserves@tibidabo.cat

MIRADOR_METAS_ALT02
MIRADOR_METAS_ALT03
MIRADOR_METAS_ALT04
MIRADOR_METAS_ALT05