Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

El mirador

La Torre de Collserola disposa d'un mirador públic situat a 115 metres d'altura (desena planta) sobre el seu emplaçament al Turó de la Vilana.

El Mirador se situa a 560 metres sobre el nivell del mar i és el millor observatori sobre Barcelona i la seva àrea metropolitana. En circumstàncies meteorològiques normals, la vista pot abastar fins a 70 km amb magnifiques panoràmiques sobre la ciutat, el Parc de Collserola, Montserrat i fins a la serra del Cadí-Moixeró.

S’accedeix al mirador des d'un passeig per a vianants que discorre des de l'aparcament exterior, amb capacitat per a 70 vehicles, fins a l'entrada del recinte públic. Aquest passeig de 300 m es troba dins del Parc Natural de la Serra de Collserola i forma part de l'entorn de la Font de la Budallera, un passeig que afegeix interès a la visita.

L'accés al mirador es realitza mitjançant l'ascensor panoràmic: una plataforma vidrada que recorre els 135 m que separen la base de la Torre i la planta desena, on se situa el mirador, en 2,5 minuts.

MIRADOR_METAS_ALT01

Les millors vistes
per descobrir Barcelona

Mirador Públic situat a una alçada de 560 m sobre el nivell del mar que permet unes excel·lents vistes sobre la ciutat de Barcelona, la seva Àrea Metropolitana i fins a més de 70 Km. El seu accés es realitza mitjançant un ascensor panoràmic amb parets de vidre.

Parc d´Atraccions Tibidabo gestiona les visites al Mirador.

tibidabo@bsmsa.cat


La visita al Mirador podria quedar interrompuda temporalment per condicions meteorològiques adverses.
MIRADOR_METAS_ALT02
MIRADOR_METAS_ALT03
MIRADOR_METAS_ALT04
MIRADOR_METAS_ALT05