Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

El mirador

La Torre de Collserola disposa d'un mirador públic situat a 115 metres d'altura (desena planta) sobre el seu emplaçament al Turó de la Vilana.

El Mirador se situa a 560 metres sobre el nivell del mar i és el millor observatori sobre Barcelona i la seva àrea metropolitana. En circumstàncies meteorològiques normals, la vista pot abastar fins a 70 km amb magnifiques panoràmiques sobre la ciutat, el Parc de Collserola, Montserrat i fins a la serra del Cadí-Moixeró.

S’accedeix al mirador des d'un passeig per a vianants que discorre des de l'aparcament exterior, amb capacitat per a 70 vehicles, fins a l'entrada del recinte públic. Aquest passeig de 300 m es troba dins del Parc Natural de la Serra de Collserola i forma part de l'entorn de la Font de la Budallera, un passeig que afegeix interès a la visita.

L'accés al mirador es realitza mitjançant l'ascensor panoràmic: una plataforma vidrada que recorre els 135 m que separen la base de la Torre i la planta desena, on se situa el mirador, en 2,5 minuts.

MIRADOR_METAS_ALT01

La millor vista 
per descobrir Barcelona


Coneixeu totes les curiositats de la Torre de Collserola amb les noves visites guiades, que us permetran descobrir molt més sobre l’edifici més alt de Barcelona, i alhora gaudir d’unes vistes impressionants en 360º

Aquest espai s'ofereix també a empreses per a la realització d'esdeveniments.

L'explotació del servei de visita pública al mirador va a càrrec del Parc d'Atraccions del Tibidabo, tots els caps de setmana de març a desembre (12:00 a 14:00h).

Per ampliar aquesta informació, concertar visites o fer qualsevol altra consulta contacti amb Tibidabo a través del correu electrònic:

tibidabo@bsmsa.cat


La visita al mirador pot quedar temporalment interrompuda per raons de seguretat, forts vents o condicions meteorològiques adverses. Sol·liciti més informació en horari d'obertura al telèfon: +34 93 211 79 42 / +34 93 406 93 54 ext. 50
MIRADOR_METAS_ALT02
MIRADOR_METAS_ALT03
MIRADOR_METAS_ALT04
MIRADOR_METAS_ALT05