Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Serveis de telecomunicacions

La Torre de Collserola és la principal torre de telecomunicacions de Catalunya; està ubicada a la Serra de Collserola (Barcelona) amb una cota natural del terreny de 445 m sobre el nivell del mar. Constitueix un espai únic pel seu emplaçament i per la cobertura radioelèctrica que ofereix, amb instal·lacions dissenyades per garantir la funcionalitat dels equips de telecomunicacions.

Oferim serveis d'infraestructures a partir d'una gestió independent i de qualitat a clients externs, a industrials del sector de les telecomunicacions com també a companyies de diversa índole que estiguin facultades per a l'ús de l'espectre radioelèctric i que requereixin per als seus serveis de telecomunicacions les millors condicions tècniques i de seguretat, posant a la seva disposició els serveis comuns de la Torre i d’altres particularitzats segons les seves necessitats.

Els espais que oferim són en règim de lloguer.

Què ens diferencia?
Visibilitat i cobertura radioelèctrica

Una visibilitat i una cobertura radioelèctrica òptimes gràcies a la seva privilegiada ubicació, la qual permet la cobertura de l'àrea metropolitana de Barcelona i de les comarques limítrofes.

Instal·lació
d’altes prestacions

  • Emplaçament legalment autoritzat
  • Espais condicionats tant per a sistemes com per a equips
  • Instal·lació elèctrica amb sistema redundant de suport, 2 escomeses i 4 grups electrògens
  • Control d'accessos d'alta seguretat garantit durant les 24 hores
  • Climatització de sales
  • Elevada seguretat en cas de descàrregues atmosfèriques
  • Fixacions a l'exterior per a antenes
  • Màxima protecció en cas d’incidències climatològiques
  • Mitjans d'elevació
  • Control centralitzat de les instal·lacions comunes

Compromís

Som una organització involucrada que entén la importància dels serveis de telecomunicacions del seus clients, raó per la qual compartim els seus objectius.

La millor infraestructura per donar el millor servei

Els seus equips i sistemes estaran al millor emplaçament de Catalunya, amb les millors prestacions del sector, la qual cosa garanteix un funcionament eficaç i amb totes les mesures de seguretat perquè els seus sistemes de telecomunicacions funcionin amb les màximes garanties.

Som a la seva disposició per estudiar les seves necessitats i oferir-los solucions a mida.

No dubti a contactar amb nosaltres.


Contacte

Telf.: +34 93 406 93 54
torredecollserola@torredecollserola.com
Crta Vallvidrera a Tibidabo, s/n
08017 Barcelona